Profesii

Schimbare la vârful celei mai mari companii farmaceutice din România: Dan Ivan se retrage, vine Jacques Nathan

Schimbare la vârful celei mai mari companii farmaceutice din România: Dan Ivan se retrage, vine Jacques Nathan

Autor: Ioana David

27.09.2011, 17:55 828

Dan Ivan, unul dintre cei mai longevivi executivi din industria de medicamente, a renunţat la poziţia deţinută în cadrul Sanofi-Aventis, cel mai mare jucător din farma, fiind înlocuit de Jacques Nathan, care a condus până în prezent operaţiunile Sanofi Bulgaria.

"Din punctul de vedere al businessului, obiectivul general rămâne păstrarea poziţiei de lider de piaţă", a comentat Jacques Nathan.

Jacques Nathan s-a alăturat Grupului Sanofi în anul 1996, şi a deţinut diferite funcţii, precum senior director rheumatology and analgesics (Sanofi Franţa), senior director sales force and marketing excellence (Sanofi Global Operations) şi senior director business excellence (Sanofi Global Operations). A fost numit Manager General pentru Sanofi Bulgaria în anul 2008 şi a preluat conducerea MCO Danube (structură organizaţională din care fac parte Bulgaria, Moldova, România şi Ungaria) în februarie 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO