Proprietăţi

Radu Mazăre vrea să vândă Cazinoul din Constanţa

Radu Mazăre vrea să vândă Cazinoul din Constanţa

Autor: Cosmin Vaideanu

16.05.2011, 15:50 1457

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a afirmat, luni,că doreşte să vândă Cazinoul din Constanţa după ce a încetatcontractul cu firma care concesionase acest obiectiv în urmă cupatru ani, informează Mediafax.

Consilierii locali au votat în şedinţa de luni un proiect dehotărâre privind constatarea încetării contractului de concesiuneîncheiat de administraţia locală cu SC Queen Investments SRL.

Radu Mazăre a declarat, la finalul şedinţei Consiliului Local,că este dispus să vândă Cazinoul din Constanţa, dar că deocamdatănu este nimeni interesat de acest obiectiv.

"Sunt dispus să vindem acest Cazinou. Din păcate, varianta cuinvestitorii israelieni nu a funcţionat. Au cheltuit cam douămilioane de euro până acum cu proiecte, cu plata concesiunii, aucumpărat şi un teren ca să facă şi un hotel unde să cazezeeventualii jucători. Din cauza situaţiei economice mondiale carei-a mai zdruncinat puţin, din cauza felului şi mersului economieiromâneşti şi a turismului românesc au zis că decât să investeascăîncă cinci milioane în Cazino şi să piardă şapte mai bine închid şipleacă acasă cu ăştia două milioane de euro pierduţi şi au renunţatla contract", a explicat Radu Mazăre.

El a spus că municipalitatea nu poate să ţină acest obiectiv şică până în momentul în care Cazinoul va fi vândut, va fi întreţinutca să nu se degradeze.

În august 2010, primarul Constanţei declara că investitorichinezi sunt interesaţi să cumpere cazinoul din localitate

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO