Suplimente

Idei de Crăciun pentru bon viveurs - coniacul de colecţie

Coniac Martell XO, preţ aproximativ 670 de lei, Metro Băneasa, Mega Image, Selgros.

galerie foto

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.12.2014, 00:02 112

Un coniac de colecţie consumat într-un pahar uşor încălzit sau un trabuc cubanez rulat manual fumat pe un fotoliu confortabil lângă şemineu sunt doar câteva elemente care ar putea transforma o seară de Crăciun într-una perfectă pentru un bon viveur.

Astfel, nu veţi da greş dacă veţi alege să îi faceţi cadou de Crăciun un coniac de colecţie aşa cum este Rémy Martin Centaure de Diamant, obţinut din cele mai valoroase eaux-de-vie ale Casei Rémy Martin. De asemenea, pentru cei care preferă produsele tradiţionale puteţi alege un vinars românesc sau o sticlă de rom de pe meleaguri exotice. O băutură fină poate răsfăţa cele mai rafinate gusturi, însă înainte de a alege între o băutură sau alta, trebuie indentificate preferinţele şi obiceiurile celui care urmează să consume produsul.

Nu daţi greş nici dacă alegeţi pentru a oferi cadou un pachet Abondance de la Le Manoir care conţine mai multe vinuri, dar şi dulceţuri sau foie gras, deoarece bon viveur-ii ştiu că un cadou bine ales stă în experienţa degustării şi nu în cantitatea acestuia. Pe de altă parte, pentru consumatorii de cafea sau pentru cei în căutare de experienţe gustative inedite puteţi alege cea mai exclusivistă cafea din lume Kopi Luwak, făcută din boabe de cafea verde culese din excrementele unui animal.

Sărbătorile de iarnă reprezintă cea mai importantă perioadă din an pentru comercianţi, aşa că magazinele abundă cu cadouri care pot surprinde chiar şi cel mai greu de mulţumit papile gustative.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO