Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer tehnolog metalurg câştigă între 900 şi 1.200 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea

03.04.2023, 00:05 353

Un angajat pe poziţia de inginer tehnolog metalurg are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„În lista de atribuţii ale unui inginer tehnolog metalurg se numără coordonarea execuţiei de produse şi servicii de metalurgie şi prelucrări mecanice în conformitate cu documentaţia tehnică de execuţie a produselor, asigurându-se că sunt respectate standardele de calitate specifice. Candidaţii au nevoie de studii superioare tehnice şi experienţă în domeniul metalurgiei şi a  prelucrărilor mecanice - secţie de producţie. Abilitatea de a lucra în echipă, atenţia distributivă, seriozitate, buna planificare şi organizare, sunt calităţi căutate pentru rol. Cele mai multe poziţii deschise pe platformă se regăsesc în special în Ilfov, Bucureşti, Ialomiţa, Prahova sau Cluj-Napoca, iar salariul net lunar pentru acest rol este cuprins în intervalul 900 – 1.200 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, decontare transport, prime de sărbători, abonament clinici medicale private şi vouchere de vacanţă. 


Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

Candidaţii au nevoie de studii superioare tehnice şi experienţă în domeniul metalurgiei şi a  prelucrărilor mecanice - secţie de producţie. Abilitatea de a lucra în echipă, atenţia distributivă, seriozitate, buna planificare şi organizare, sunt calităţi căutate pentru rol.


 
Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE