Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer constructor tehnolog câştigă între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un inginer constructor tehnolog...

Autor: Ramona Cornea

31.03.2023, 00:06 520

Un angajat pe poziţia de inginer constructor tehnolog are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum spun datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un inginer constructor tehnolog îndeplineşte un rol multidisciplinar, deţine atât cunoştinţe din domeniul construcţiilor şi experienţa pe şantier în construcţii civile sau tehnico-edilitare, cât şi noţiuni de producţie, ajutând la îndeplinirea planului de producţie planificat zilnic. Pentru rol, candidatul ideal este absolvent al unei facultăţii de construcţii, deţine cunoştinţe bune de AUTOCAD şi MS Office, are competenţe de lucru cu oamenii, capacitatea de a coordona echipe de lucru şi aptitudine avansată de învăţare. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Focşani, Târgovişte, Galaţi, Ilfov, Bucureşti sau Cluj, iar ofertele salariale pornesc de la 1000 de euro net”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, servicii medicale în sistem privat, asigurare de viaţă şi accidente, precum şi acces la programe de training. În prezent, 768 de posturi vacante pentru poziţia de inginer constructor tehnolog sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Focşani, Târgovişte, Galaţi, Ilfov, Bucureşti, Cluj.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO