Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un technical sales support câştigă între 900 şi 1.500 de euro net pe lună

Mihaela Dobre,  sales manager, BestJobs: Rolul unui technical sales support este de a menţine relaţia dintre client şi companie: asigură suport, face clarificări şi follow-up, este interfaţa între clienţi şi departamentul de vânzări.

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: Rolul unui technical sales support este de a menţine relaţia dintre client şi companie: asigură suport, face clarificări şi follow-up, este interfaţa între clienţi şi departamentul de vânzări.

Autor: Ramona Cornea

24.04.2023, 00:05 233

Un angajat pe poziţia de technical sales support câştigă între 900 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un astfel de angajat este o legătură între echipa de vânzări a companiei şi clienţi, oferind informaţii, service, întreţinere şi reparaţii pentru echipamentele achiziţionate.

„Rolul unui technical sales support este de a menţine relaţia dintre client şi companie: asigură suport, face clarificări şi follow-up, este interfaţa între clienţi şi departamentul de vânzări. Sunt căutaţi specialişti cu bune cunoştinţe de limba engleză scris şi verbal, experienţă anterioară de minimum trei ani în vânzări sau IT şi cunoştinţe IT de bază până la medii - componentele hardware şi software Windows sunt obligatorii. Cele mai multe poziţii active sunt remote sau în oraşe mari ca Bucureşti, Sibiu, Giurgiu sau Cluj-Napoca. Oferta salarială este între 900 şi 1.500 de euro net lunar“, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, tichete de masă, abonament la clinici medicale private, bonus pentru telemuncă şi timp de lucru flexibil.

În prezent, 1.997 de posturi vacante pentru poziţia de technical sales support sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Sibiu, Giurgiu, Cluj-Napoca.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO