Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un technical business analyst câştigă între 1.500 şi 2.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un technical business analyst...

Autor: Ramona Cornea

18.04.2023, 00:05 832

Un angajat pe poziţia de technical business analyst are un salariu care variază, în medie, între 1.500 şi 2.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un technical business analyst este responsabil de traducerea cerinţelor de afaceri în soluţie de proiectare tehnică. Dorinţa de învăţare continuă, o înţelegere largă a fundamentelor ingineriei plus capacitatea de a lucra eficient într-o echipă diversă sunt calităţi care descriu candidatul ideal pentru această poziţie. Angajatorii caută de regulă oameni cu o experienţă semnificativă în livrarea proiectelor, cunoştinţe de dezvoltare software n-tiers/SOA/soluţii web şi cunoştinţe practice de metodologie Agile, CI/CD, Windows şi Linux. Totodată experienţa de lucru în sisteme de management al energiei (EMS), sisteme de management al distribuţiei (DMS) sau sisteme de management al pieţei (MMS) este foarte apreciată. În prezent, candidaţii au numeroase oferte disponibile pe platformă pentru rolul de technical business analyst, cea mai mare parte dintre ele fiind remote. Având în vedere sarcinile specifice acestui rol, oferta salarială medie este de 1500 - 2200 de euro“, Andrei Frunză, CEO BestJobs România. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program de îngrijire medicală privată, contribuţie la planul de pensii private, asigurări de viaţă de grup, tichete de masă şi sprijin pentru proaspăt părinţi.

În prezent, 702 de posturi vacante pentru poziţia de technical business analyst sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Constanţa şi Ploieşti. 

Andrei Frunză, CEO, BestJobs România:

Un technical business analyst este responsabil de traducerea cerinţelor de afaceri în soluţie de proiectare tehnică. Dorinţa de învăţare continuă, o înţelegere largă a fundamentelor ingineriei plus capacitatea de a lucra eficient într-o echipă diversă sunt calităţi care descriu candidatul ideal pentru această poziţie.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO