ZF 24 de ani

Andreea Stoica, proprietarul Avincis, despre anul 2011

19.11.2022, 20:23

Anul 2011 este semnificativ pentru AVINCIS deoarece este anul în care am deschis crama de pe domeniul VILA DOBRUŞA. Primele vinuri AVINCIS au fost lansate în 2011, pe baza recoltei din 2010, fiind destinate segmentului premium. Astfel, 2011 a fost un an încărcat cu emoţii, nelinişti, dar şi sentimente de mândrie pentru că am reuşit, după multă muncă şi dedicare, să redăm viaţă unui loc cu însemnătate pentru întreaga familie – domeniul VILA DOBRUŞA. În întregul său, proiectul Vila Dobruşa este un spaţiu de libertate şi comunicare. Cine pătrunde în acest spaţiu descoperă o altă Românie. A fost începutul cutezător care ne-a convins că echilibrul dintre tradiţie şi modernitate ne caracterizează cel mai bine. Importanţa poveştii şi a încercării de a recupera memoria familiei, autenticitatea şi munca sunt principalele atribute pe care sine qua non ni le-am însuşit de la începuturi, dar se regăsesc la fel de prezente şi acum, după 11 ani. Nu am schimba nimic din tot parcursul construirii brandului AVINCIS, am fost fideli poveştii noastre de familie şi concentrării pe oferirea de produse de calitate, la standarde internaţionale. 

i amintesc de un titlu din ZF din 2011, care spunea strângeţi centura de siguranţă, decolăm, în legătură cu companiile aeriene de linie care „au aterizat” la Bucureşti. Însă gândul meu a mers către AVINCIS, exact aşa am simţit şi noi, că „strângem centura” şi decolăm pe o piaţă care îşi revenea uşor din criză, pentru un public cu totul diferit faţă de cum este acum, 11 ani mai târziu, cu emoţii şi dorinţa de a contribui la educarea şi la dezvoltarea pieţei vinurilor şi a enoturismului la nivel naţional.

La mulţi ani, Ziarul Financiar! Noroc pentru articole care să ne facă să ne punem şi mai multe întrebări şi pentru analize care să incomodeze, dar să evidenţieze adevăruri.

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022