ZF 24 de ani

Cosmin Bradea, director general Cargo Partner, despre anul 2021

23.11.2022, 15:11

2021 a reprezentat anul în care cargo-partner a avut cea mai mare accentuată creştere, un an în care s-a muncit foarte mult, ne-am adaptat continuu la contextul pieţei,  am venit cu noi soluţii infologistice pentru clienţii noştri, fiind flexibili şi orientaţi către satisfacerea nevoilor lor,  dovedind că şi într-un an complicat „We take it personally” nu este doar un simplu slogan.

Domeniul transporturilor şi logisticii este mereu printre primele care resimt schimbările economice şi geo-politice, este un fel de barometru, indicând cu uşurinţă schimbările care pot avea loc în perioada următoare. Creşterea din ultimii ani a preţurilor transporturilor a indicat faptul că vor urma o creştere a inflaţiei şi implicit o creştere a preţurilor tuturor bunurilor de larg consum, impactul final fiind în bugetul consumatorului.

Simţind piaţa, am reuşit să anticipăm evoluţia ulterioară a domeniului în care activăm şi să luăm deciziile cele mai bune pentru a reuşi să ne dezvoltăm în continuare. 

ZF a fost întotdeauna o sursă bună de informaţii, corectă şi imparţială. Un ziar care spune lucrurilor pe nume, unde acurateţea şi calitatea informaţiilor oferite sunt condiţii primordiale. Au fost multe titluri care ne-au atras atenţia de-a lungul anilor, printre acestea ne amintim un articol din decembrie 2021 legat de globalizare şi influenţa acesteia asupra lanţurilor de aprovizionare şi transporturi, unde se menţiona că din cauza blocajelor din porturile asiatice jucăriile de Crăciun vor ajunge la destinaţie după această sărbatoare.

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022