ZF 24 de ani

Daniela Secară, director general BT Capital Partners, Grupul Financiar Banca Transilvania, despre anul 2013

20.11.2022, 01:42

2013 a fost un an bun din punctul de vedere al listărilor pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti. Realizările de atunci au fost un impuls pentru companii să analizeze piaţa de capital ca sursă alternativă de finanţare şi au readus în discuţie trecerea de la statutul de piaţă de frontieră la cea de piaţă emergentă.

starea Nuclearelectrica, oferta publică secundară de vânzare a unui pachet de 15% acţiuni deţinute de stat la Transgaz după IPO din 2007, proiecte în cadrul cărora BT Capital Partners a fost intermediar, precum şi listarea Romgaz – toate au adus un grad mai mare de expertiză pe piaţa de capital autohtonă pentru toţi cei implicaţi în aceste proiecte, precum şi îmbunătăţiri în legislaţia şi infrastructura pieţei româneşti de capital. De asemenea, 2013 a fost anul premierelor inclusiv pe piaţa de obligaţiuni, respectiv prima emisiune de obligaţiuni convertibile în acţiuni, realizată de Banca Transilvania.

Indiferent dacă sunt anii buni sau mai grei, în piaţa de capital cel mai mult contează adaptabilitatea, promptitudinea şi capacitatea de a învăţa cât mai mult din fiecare experienţă.


 

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022