ZF 24 de ani

Florin Ţâncu, director general al Weco Travel, despre anul 2008

18.11.2022, 00:05

 Anul 2007 a însemnat anul în care grupul WECO CEE a preluat majoritatea acţiunilor în compania înfiinţată de mine în 1998. A fost anul începutului de aliniere la standardele internaţional de exigenţă profesională, un mare salt între abordarea antreprenorială locală şi cerinţele unui business regional.

Din acea experienţă am înţeles că pentru a conduce un business regional de succes ai nevoie de un bagaj mult mai consistent de cunoştinţe manageriale, nu sunt suficiente numai abilităţile native. În orice moment aş repeta această decizie, oportunităţile în viaţă în general nu se arată de prea multe ori.

Cu siguranţă informaţiile primite în perioada aprilie – mai 2020 au avut un impact semnificativ în deciziile luate. În activitatea mea profesională nu am împărţit niciodată anul financiar în an bun sau greu. În schimb am împărţit anii în ani cu realizări profesionale sau fără.

Dacă nu construim nimic pentru viitor este mult mai grav pentru companie decât un an greu. La fel şi dacă avem un an bun din punct de vedere financiar însă fără nicio dezvoltare, este la fel de periculos. Depinde foarte mult ce îţi doreşti de la viaţa ta profesională.

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022