ZF 24 de ani

Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi, despre anul 2005

17.11.2022, 00:05

Aleg anul 2005 pentru că a fost lansat un nou brand de identitate, ne-am redefinit în piaţa farmaceutică ca Antibiotice aĂ, mai mult decât antibiotice. De aici a început aventura noastră în piaţa farmaceutică, ne-am aşezat mai temeinic pe un istoric pe care deja îl aveam, am privit spre viitor şi de atunci am început să reconstruim Antibiotice. Am reaşezat siturile de producţie, am obţinut GMP total şi ne-am integrat în comunitatea europeană la 1 ianuarie 2007. Am obţinut primul FDA la nistatină şi am început să vindem în toată lumea.

Tot de atunci am început cu Ziarul Financiar o adevărată colaborare, în fiecare an anunţ cu bucurie fiecare experienţă a noastră din piaţa farmaceutică, fiecare investiţie, fiecare piaţă câştigată. Acum trei ani, am anunţat că vom face o fabrică nouă de produse topice. Ea va fi pusă în funcţiune pe 9 decembrie.

Îmi aduc aminte că am apărut eu într-un desen de tip caricatură şi titraţi că Antibiotice îşi propune să crească la export în perioada următoare şi eu apăream pe prima pagină într-o fotografie tip caricatură, foarte faină, de altfel.

Nu m-am mai gândit la anii grei pentru că ei m-au determinat să fiu mai bun, mai îndrăzneţ. Mi-a rămas în minte anul 2005, încărcat de energie pozitivă, în care am dat un restart acestei afaceri. Acum, privim mai departe.

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022