ZF 24

Basescu va avea sediul de campanie pe Lipscani. Aflati cine face parte din staff-ul de campanie

Traian Basescu si-a depus la BEC candidatura la Presedintie
21.10.2009, 16:38 150

Presedintele Traian Basescu si-a fixat sediul de campanie peLipscani, langa fostul magazin Bucuresti, intr-o cladire renovatain care pana in urma cu o luna se vindeau metraje.

Cladirea are patru etaje, un perete numai din geamuri marotransparent. Echipa de campanie incepuse azi la pranz, la catevaminute dupa ce Basescu a depus listele cu semnaturi la BEC, saaranjeze mobilierul in culoare portocalie la parterul cladirii.

Traian Basescu a mers in aceasta dimineata la sedinta conduceriiPD-L, unde a anuntat ca purtatorul sau de cuvant va fi deputatulSever Voinescu, fost consul general al Romaniei la Chicago.

De asemenea, potrivit unor surse de partid, comunicarea intimpul campaniei electorale va fi asigurata de fostul ministru almediului Sulfina Barbu. De asemenea, coordonatorul campanieiprezidentiale ar urma sa fie numit unul din consilierii lui Basescula Cotroceni, cel mai probabil consilierul pe probleme politiceSebastian Lazaroiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO