ZF 24

Bentley trece pe "verde". Cum arata primul Continental care merge pe "biocombustibil"

Bentley trece pe "verde". Cum arata primul Continental care merge pe "biocombustibil"
21.02.2010, 13:07 18

Bentley prezinta in cadrul Salonului Auto de la Geneva de lainceputul lunii martie noul Continental Supersports Convertible,cel mai rapid model cabriolet lansat vreodata. Masina poateaccelera de la zero la 100 km/h in 4,2 secunde si atinge o vitezamaxima de 325 km/h. Sub capota noului model se regaseste acelasimotor W12 cu dubla supraalimentare care furnizeaza 630 CP.

La interior Continental Supersports Convertible dispune deaceleasi materiale exclusiviste ca si Continental Supersports Coupeprecum Fibra de carbon satinata, tapiterie din Alcantara si piele"Soft Grip" pentru volan.

Noul Supersports Convertible ca si celelalte modele din gamaContinental functioneaza atat pe benzina cat si pe E85, combustibil"bio" realizat din 85% bioetanol si 15% benzina. TehnologiaFlexFuel asigura o reducere a emisiilor de dioxid de carbon de panala 70%.

Pe piata locala noul model poate fi deja comandat prinintermediul Porsche Romania, importatorul Bentley pe piata localaiar pretul depaseste suma de 200.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24