ZF 24

Berceanu: Dan Voiculescu intentioneaza sa construiasca locuinte pe un teren al Aviatiei Utilitare

04.04.2007, 15:02 16

Presedintele PC Dan Voiculescu intentioneaza sa dezvolte un proiect rezidential in zona de Nord a Capitalei, pe un teren apartinand Aviatiei Utilitare, a declarat, astazi, fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu.

"Exista un foarte mare interes pentru terenul de la Baneasa, mai ales pentru coltul de la Aviatia Utilitara, care este utilitara pentru cei care vor sa faca ceva pe-acolo. O sa-i predau lui Ludovic Orban (noul ministru al Transporturilor, n.r.) macheta cu proiectul domnului Voiculescu, care vrea sa faca ceva pe-acolo", a afirmat Berceanu intr-o conferinta de presa.

El a adaugat ca Aviatia Utilitara si-a majorat recent capitalul social.

"Stiu ca Aviatia Utilitara si-a majorat capitalul social la o suma ametitoare. Daca au intrat in tara 600 de milioane de euro pentru aceasta majorare de capital, Aviatia Utilitara trebuia sa figureze undeva la principalii investitori din Romania", a mai spus Berceanu.

Aviatia Utilitara a anuntat, recent, ca intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu o suma maxima de 23,47 milioane lei (circa sapte milioane de euro), in principal prin aport in numerar din partea actionarilor, suma fiind cu 15 milioane lei peste cea anuntata initial. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24