ZF 24

Bucurestiul afacerist

07.09.2007, 12:06 20

Prin definitie, businessman-ul este acela care are propria afacere. Tot prin definitie, viata acestui om se invarte, cu precadere, in jurul afacerii sale. Marius Chiriac, Managing Partner la United Vision (companie distribuitoare de produse optice), nu face exceptie.

Si pentru ca este dependent de business, dar si de relaxare, Chiriac se straduieste sa le imbine. Si, de cele mai multe ori, reuseste. Chiar si in Bucuresti.

Cafeneaua preferata pentru intalnirile cu partenerii (de fapt, "biroul sau mobil") este Gloria Jeans Cafe din Plaza Romania. Iar pentru prieteni rezerva o masa la Casa Romaneasca, langa Aeroportul Otopeni. Chiriac se declara "urban" si sustine ca ii place sa mearga la concerte. In rest, daca are timp liber si se afla in Capitala, nu face altceva decat sa... doarma si astfel sa recupereze din oboseala acumulata. Citeste continuarea in suplimentul Dupa Afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24