ZF 24

CBRE îl recrutează pe Vlad Marin de la Immofinanz

CBRE îl recrutează pe Vlad Marin de la Immofinanz

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.06.2016, 11:39 469

Compania de consultanţă imobiliară CBRE l-a recrutat, în funcţia de senior consultant în echipa Advisory and transaction landlord and investor services, pe Vlad Marin, care a lucrat anterior pentru dezvoltatorul din real-estate Immofinanz.

Vlad Marin are peste zece ani de experienţă în diverse sectoare ale industriei de consultanţă imobiliară din România şi a mai lucrat în trecut în CBRE.

“Vlad are experienţă în crearea şi implementarea de strategii complexe pe termen lung pentru chiriaşii ale căror spaţii de birouri au o amprentă extinsă şi care au operaţiuni în mai multe oraşe şi amplasamente”, spune Mihai Păduiroiu, head of Advisery and transaction landlord and investor services în cadrul CBRE România.

Marin este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti şi vorbeşte fluent engleza şi germana.

CBRE, companie care are, la nivel mondial, peste 70.000 de angajaţi, oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporate, administrarea proprietăţilor, management de proiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24