ZF 24

Cine sunt miliardarii invizibili din imobiliare

Cine sunt miliardarii invizibili din imobiliare
15.02.2010, 10:37 58

Detin proprietati de sute de milioane de euro sau chiarmiliarde, au fost implicati in tranzactii de referinta cu cladiride birouri sau centre comerciale, de cele mai multe ori nufigureaza oficial in acte si nici nu exista vreo poza in media cuei. Cu toate ca sunt aproape invizibili pentru publicul larg, senumara printre gigantii pietei imobiliare locale.

BUSINESS Magazin si-a propussa creioneze portretele miliardarilor invizibili din imobiliare, pebaza informatiilor disponibile si a descrierilor oferite de catreactori ai pietei care au intrat in contact cu acestia, informatiioferite insa sub protectia anonimatului. Discretia e o regula deaur si in ceea ce priveste furnizarea de informatii despreparcursul in afaceri sau portofoliile imobiliare detinute derespectivii.

"Investitori imobiliari aproape invizibili? As spune DanPetrescu, dupa parerea mea este cel mai mare", raspunde, cu o voceaproape soptita, unul din cei mai experimentati consultantiimobiliari. Numele lui avea sa se repete in mai multe discutiipurtate pe marginea subiectului nostru. Potrivit mai multor sursedin piata, principalele active imobiliare controlate de catre DanPetrescu sunt spatii comerciale ale hipermarketurilor Real,galeriile comerciale din fata acestora si in unele cazuri spatiileunde se afla un magazin alaturat de tip bricolaj.

Acesta este insa doar un exemplu. Cititi care sunt miliardarii invizibili dinimobiliare pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24