ZF 24

Cristian Tudor Popescu: PSD e ca o rama. Ponta e pe val

20.02.2010, 10:09 29

Congresul PSD de pe 20 februarie este vazut de multi ca fiind unmoment de cotitura in viata partidului. Jurnalistul Cristian TudorPopescu a declarat pentru site-ul nostru ca exista pericolul casocial-democratii sa pateasca...ce-au patit taranistii.

Este posibil ca dupa acest congres Partidul Social Democrat sase scindeze? "Da", este de parere jurnalistul Cristian TudorPopescu , insa acest lucru nu va insemna prea mult pentru viitorulstangii romanesti. Cei care, poate, ar pleca din actualul partid siar forma o noua aripa nu ar face altceva decat sa poarte incontinuare stigmatul PSD-ului.

De fapt, a spus C.T.P., "Partidul Social Democrat este ca orama. Daca tai o rama, jumatate o ia intr-o parte, jumatate pleacain alta parte, si amandoua se simt foarte bine."
Mult mai periculos pentru acest partid este un alt lucru:"inghetarea" in opozitie, fapt care pana la urma ii va face peparlamentarii PSD sa migreze spre alte partide, asa cum s-aintamplat la un moment dat si cu reprezentantii PNTCD.

Sursa video: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24