ZF 24

Cum vede agricultura romaneasca unul din cei mai mari mosieri ai tarii

03.02.2010, 12:59 16

In 20 de ani de capitalism, Stefan Poienaru, de formatieagronom, a ajuns al cincilea mare agricultor din tara, conducand ungrup de firme cu afaceri cumulate de 26 de milioane de euro in2008. Cum ar trebui sa arate o ferma ideala si ce reteta a aplicatca sa ajunga aici povesteste chiar el, in exclusivitate pentruBUSINESS Magazin.

In ciuda vestilor proaste pe care le-a adus 2009, StefanPoienaru ramane optimist: a investit mai mult in materii prime si alucrat mai bine pamantul decat in anii anteriori, pentru a recuperaanul acesta scaderea cifrei de afaceri. "Cei care nu au avut oastfel de abordare pozitiva or sa cupleze doi ani prosti si o salungeasca boala", sustine Poienaru. "Nu trebuie sa facem rabat dela tehnologie - cu o tehnologie corespunzatoare se obtin rezultatebune, ajutate si de vreme se obtin rezultate de exceptie",apreciaza omul de afaceri, a carui flota de utilaje are maxim doiani vechime.

Cititi mai multe despre povestea lui Stefan Poienaru si despre cumar trebui sa arate agricultura romaneasca pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO