ZF 24

In plin scandal al agentiilor guvernamentale, Executivul a decis sa mai infiinteze una

15.10.2008, 15:14 18

Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu a decis infiintarea Centrului National Unic de Personalizare a Pasapoartelor Electronice, marind astfel lista de agentii guvernamentale la 244+1.

Noul centru va avea 114 posturi. Conform unui comunicat al Guvernului, "decizia privind numarul de posturi a fost luata avand in vedere volumul documentelor ce vor fi personalizate, pentru a asigura desfasurarea in conditii corespunzatoare a activitatii Centrului".

Centrul National Unic de Personalizare a Pasapoartelor Electronice se organizeaza in cadrul Directiei Generale de Pasapoarte, la nivel de directie.

Centrul va fi condus de un director numit de catre secretarul de stat care coordoneaza activitatea Directiei Generale de Pasapoarte, structura sa organizatorica fiind stabilita prin ordin al ministrului Internelor si Reformei Administrative.

Cititi in exclusivitate cum arata lista cu cele 244 de agentii, regii, companii nationale si autoritati aflate in subordintea guvernului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO