ZF 24

Investitie israeliana de 45 mil. euro in locuinte la Bucuresti si Sinaia

02.11.2007, 16:47 63

Fondul de investitii israelian MSR va incepe anul viitor constructia a doua ansambluri rezidentiale, in Bucuresti si Sinaia, cu investitii totale de peste 45 milioane euro, a declarat, astazi, Cezar Lazarescu, directorul firmei Rom International Services, promotorul proiectelor, citat de Mediafax.

"Primul proiect va fi realizat pe un teren de 3.400 de metri patrati, amplasat in zona mall-ului Vitan din Bucuresti si va include trei cladiri cu circa 145 de apartamente. Lucrarile vor incepe in primavara anului viitor si vor fi finalizate in 24 de luni", a afirmat Lazarescu.Valoarea totala a investitiei este evaluata la 14 milioane de euro, dintre care 6,4 milioane euro reprezinta costul terenului.

Cel de-al doilea proiect al fondului de investitii israelian vizeaza dezvoltarea unui complex de apartamente la Sinaia, care vor putea fi utilizate atat ca locuinte de vacanta, cat si ca resedinte permanente.

El a afirmat ca valoarea investitiei pentru acest proiect va depasi 30 de milioane de euro.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24