ZF 24

Muhulet, BEC: Rezultatul final al euroalegerilor va putea fi validat si trimis la MO cel mai probabil joi

08.06.2009, 12:34 20

Rezultatul final al alegerilor va putea fi validat şi trimis spre publicare la Monitorul Oficial, cel mai probabil, in cursul zilei de joi, a declarat, luni, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.

"Cel mai probabil, in cursul zilei de joi, daca calculam toate aceste termene (n.r. de predare a proceselor verbale si solutionare a cererilor de anulare a alegerilor) pe ore, putem valida si trimite la publicare in Monitorul Oficial rezultatul final al alegerilor", a afirmat el, intrebat despre data la care vor putea fi prezentate rezultatele finale definitive ale alegerilor europarlamentare din 7 iunie.

Potrivit afirmatilor sale, validarea alegerilor si publicarea acestora in Monitorul Oficial de catre BEC va putea fi facuta abia dupa ce vor fi solutionate toate cererile de anulare a alegerilor pentru frauda electorala si dupa centralizarea rezultatelor alegerilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24