ZF 24

O’Brien refuza sa prezinte "The Tonight Show" dupa miezul noptii

O’Brien refuza sa prezinte "The Tonight Show" dupa miezul noptii
13.01.2010, 11:55 13

Conan O'Brien a anuntat marti ca nu va mai fi gazda show-ului tval NBC "The Tonight Show" daca televiziunea decide sa muteprogramul din prime time dupa miezul noptii, ca parte a unui plande reorganizare.

"Eu impreuna cu stafful meu am muncit din greu si suntem foartemandri de contributia noastra la "The Tonight Show"", a marturisitel. "Nu pot lua parte insa la ceea ce eu consider o decadere si odistrugere".

O'Brien nu a spus ca isi da demisia din cadrul NBC, si a anuntat canu a primit nici o oferta de la televiziunile rivale.
Unii analisti media au spus ca decizia lui O'Brien il pun inpozitia de a cere NBC sa aleaga intre el si Leno - iar analistiicred ca Leno va fi castigatorul acestei lupte. Leno prezinta inprezent emisiunea "The Jay Leno Show".

Paul Kagan, directorul executiv al PK Worldmedia, a spus pentruReuters ca el se asteapta ca O'Brien sa se mute la Fox sau la oalta televiziune, iar Leno sa isi recapete vechea slujba la "TheTonight Show".

Televiziunea NBC, detinuta de General Electric, nu a comentat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO