ZF 24

Orange: internet mobil la 3,6 Mbps in 79 de localitati

21.11.2007, 12:14 14

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a extins acoperirea serviciilor de date mobile la viteza 3G+ la 79 de localitati, dintre care 44 de municipii, 10 orase si mai multe zone rezidentiale de langa marile orase.

In zona montanta, serviciile de date Orange sunt acum disponibile cu viteze de pana la 3,6 Mbps in Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Rasnov, Sinaia, Busteni, Predeal si Timisu de Jos.

Serviciile operatorului au foist extinse si in zone rezidentiale de langa Bucuresti, Brasov, Craiova, Iasi si Timisoara.

Pana la sfarsitul anului, Orange va extinde acoperirea 3G+ in alte 10 statiuni de vacanta si in mai multe municipii si zone rezidentiale din jurul acestora.

"In paralel cu extinderea retelei de broadband mobil, vom investi si in densificarea acoperirii 3G+ in zonele in care serviciile au fost deja lansate, pentru a sustine cresterea utilizarii serviciilor de date mobile", a declarat Liviu Turcu, Product Manager, Orange Romania.

In prezent, Orange ofera servicii de broadband mobil la nivel national, prin tehnologiile complementare 3G+/3G/EDGE si HSUPA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO