ZF 24

Patinoarul de pe acoperişul magazinului Unirea şi cinematograful vor costa mai mult: Proprietarii vor să împrumute 70 mil. euro pentru investiţii

Patinoarul de pe acoperişul magazinului Unirea şi...

Autor: Adrian Dumitrache

05.05.2014, 17:04 286

Creditul va fie eliberat în tranşe, în funcţie de etapele realizării programului de investiţii, potrivit datelor din convocator.

Investiţia planificată iniţial era de 55 de milioane de euro.

Pentru acest an, conform informaţiilor dintr-un raport al firmei, conducerea are în vedere crearea de legături de acces între zona comercială şi căile de circulaţie şi transport în comun (metrou, respectiv gară), în cadrul ambelor centre comerciale din Bucureşti şi Braşov.

"Un alt obiectiv îl reprezintă extinderea zonelor de distracţie (cinematograf, bowling, biliard, patinoar) din cadrul ambelor centre comerciale, atât pe zonele existente, cât şi pe zone adiacente sau nou create. Pentru realizarea acestor obiective, conducerea are în vedere şi achiziţia de terenuri suplimentare", potrivit sursei citate.

Totodată, un spaţiu de 1.200 de metri pătraţi de la parterul centrului din Bucureşti va fi reamenajat în vederea închirierii de branduri precum MAC, Wolford sau Tchibo. Compania poartă discuţii şi pentru aducerea unor noi mărci din cadrul grupului Inditex, din care fac parte Zara, Massimo Dutti, Bershka şi Pull&Bear.

"La parterul corpului Central al clădirii din Bucureşti, se vor elibera circa 1.200 mp comerciali, prin relocarea magazinelor existente în prezent din această zona în galeria de acces de la metrou", menţionează raportul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO