ZF 24

PNL se va reuni in Congres extraordinar in 5-6-7 martie. Crin Antonescu spera la un nou mandat pentru conducerea partidului. Tariceanu evita sa isi anunte candidatura

31.01.2010, 09:27 18

Presedintele PNL, Crin Anotonescu, a declarat, sambata seara,dupa sedinta Delegatiei Permanente, ca liberalii se vor reunii inCongres extraordinar in 5-6-7 martie, propunerea sa fiind votata cu85 de voturi "pentru", 24 "impotriva" si 26 de abtineri, informeazaMediafax.

"PNL va avea un Congres extraordinar in zilele de 5-6-7 martie2010, la Bucuresti. Aceasta propunere, pe care am facut-o BirouluiPolitic Central si pe care Biroul Politic Central a facut-o astazi(sambata, n.r.) Delegatiei Permanente a fost adoptata exact cu 85de voturi «pentru», patru «impotriva» si 26 de abtineri", asustinut Crin Antonescu.

El a subliniat ca in cele ce urmeaza se va constitui o Comisiepentru modificarea Statutlui, mentionand ca norma de reprezentareva ramane aceeasi.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, de asemenea, ca vacandida pentru un nou mandat de presedinte al PNL, in conditiile incare ii vor fi acceptate documentele politice si propunerile demodificare a Statutului.

Liberalul Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata seara, canu este preocupat, spre deosebire de alti liberali, de functii,evitand sa anunte o candidatura.

Cititi mai multe despre congresul PNL pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO