ZF 24

Radu Enache: Grand Hotel Continental va avea afaceri de 2,6 milioane euro in 2010

03.12.2009, 16:25 58

Omul de afaceri Radu Enache estimeaza afaceri de 2,6 milioane deeuro pentru hotelul de cinci stele pe care il detine in Capitala,Grand Hotel Continental, in 2010, primul an de functionare aunitatii, care a fost inchisa timp de aproximativ doi ani pentrulucrari de modernizare, informeaza Mediafax.

"Pentru Grand Hotel Continental ne-am propus sa atingem o cifrade afaceri de 2,6 milioane de euro anul viitor, in contextul incare 2010 va fi primul an de functionare a unitatii dupafinalizarea lucrarilor de modernizare. Valoarea de 2,6 milioane deeuro include atat veniturile din cazare, cat si din celelalteservicii, printre care restaurantul de fine dining, barul,cofetăria si bistro-ul", a declarat, joi, Radu Enache, presedintelelantului Continental Hotels, care include unitatea de pe CaleaVictoriei.

Legat de gradul de ocupare a hotelului, previziunile conduceriiindica o rata de 60% anul viitor.

In aceste conditii, Enache prognozeaza ca afacerile grupuluiContinental, care cuprinde 14 hoteluri, vor ajunge la 24,5 milioaneeuro in 2010, in crestere de la nivelul de 21 milioane euro estimatpentru acest an, iar gradul de ocupare va urca de la 50% la60%.

Grand Hotel Continental a fost redeschis miercuri, dupa lucraride modernizare si reclasificare, investitie de circa opt milioanede euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO