ZF 24

Razvan Stoicescu, promovat partener al Bulboaca & Asociatii

12.04.2010, 19:57 162

Razvan Stoicescu a fost numit in pozitia de partener la Casa deavocatura Bulboaca & Asociatii, acesta urmand sa preia nouafunctie incepand cu data de 15 aprilie, se arata intr-un comunicatal casei de avocatura.

In urma numirii lui Stoicescu in noua functie, numarulpartenerilor a crescut la sase: Adrian-Catalin Bulboaca (managingpartner), Corina G. Ionescu, Valentin Berea, Cosmin Stavaru, IuliaStoianof si Razvan Stoicescu.

Razvan Stoicescu, partener, 29 de ani, este avocatul coordonatoral echipelor care au asistat statul roman in emisiunile deeurobonduri din 2008 (750 milioane Euro) si 2010 (un miliard deeuro).

Noul partener are o experienta bogata in consiliereafinantatorilor, a imprumutatilor, a emitentilor si a altorcategorii de clienti, internationali sau locali, cu privire laproblematica diversa specifica pietelor de capital si sectoruluifinanciar bancar.

Echipa Bulboaca & Asociatii numara un total de 25 de avocatisi un personal auxiliar de 12 persoane.

Casa de avocatura a fost infiintata la inceputul anului 2007devenind, in doar trei ani, unul dintre cele mai puternice branduride pe piata locala de profil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO