ZF 24

Service Ferrari in Romania, anul acesta

Service Ferrari in Romania, anul acesta
25.05.2007, 10:59 160

Constructorul italian de masini sport Ferrari a desemnat compania Forza Rossa partener oficial al marcii pe piata romaneasca, pentru a deschide un service in Romania pana la sfarsitul acestui an, destinat proprietarilor actuali de masini Ferrari, au anuntat aseara reprezentantii companiei.

Ferrari arata, intr-un comunicat, ca a desemnat firma Forza Rossa SRL ca partener oficial al sau in Romania.

Forza Rossa este detinuta, potrivit datelor Registrului Comertului, de Ion Bazac, cu 47,5% din actiuni, Camelia Bazac (5%) si holding-ul Central European Finance din Luxemburg (47,5%).

Herbert Stein, directorul general al companiei Auto Italia, importatorul general pe piata romaneasca a marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong si Honda (motociclete) a anuntat, in luna martie, ca va construi in acest an prima unitate service din Romania pentru marca Ferrari, care va deservi, potrivit reprezentantului firmei, pe cei sase posesori ai marcii de lux italiene.

Fiat afirma ca Autoitalia nu a fost desemnat importator general Ferrari si nu precizeaza daca va fi deschis vreun show-room. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24