ZF 24

Unicredit Leasing se va axa pe finantarea educatiei si sanatatatii

20.03.2007, 12:06 10

Unicredit Leasing intentioneaza sa puna accent in perioada urmatoare pe finantarea proiectelor imobiliare din domeniul public, in special pe segmentele de educatie si sanatate, a declarat, astazi, directorul general al companiei, Septimiu Postelnicu.

"Intentionam sa punem accent pe leasingul imobiliar public din domeniile educatie si sanatate, intrucat credem ca spre aceste sectoare vor indrepta autoritatile urmatoarele investitii", a afirmat Postelnicu, la un seminar privind finantarile proiectelor publice.

Proiectele de leasing imobiliar din domeniul public vizate de companie cuprind finantarile pentru constructia de spitale, scoli de sport, camine de batrani, inchisori, teatre, sali multifunctionale si cladiri de administratie.

"In primul rand, ne dorim sa cream cateva proiecte de leasing imobiliar public si sa structuram un portofoliu de minimum 20 milioane euro", a precizat Postelnicu. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24