ZF 24

Ziua de Cluj: GM ar putea investi 500 mil. euro intr-o fabrica la Cluj

Ziua de Cluj: GM ar putea investi 500 mil. euro intr-o fabrica la Cluj
21.08.2007, 11:57 18

Numarul unu mondial in productia de autoturisme, grupul american General Motors (GM) negociaza cu autoritatile din Cluj un teren de 100 ha pentru construirea in Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu a unei unitati de asamblare finala a autoturismelor Opel, o investitie de o jumatate de miliard de euro, potrivit Ziua de Cluj. Fabrica ar urma sa aiba 4.000 de angajati.

O prima runda de negocieri intre GM si autoritatile clujene a avut loc, conform informatiilor ZIUA de Cluj, timp de doua zile, in perioada8-9 august. La intalniri au mai participat, alaturi de reprezentantii unei companii internationale de consultanta, Marius Nicoara, presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, si Viorel Gavrea, director al societatii Tetarom, administrator al parcurilor industriale publice din judet. Autoritatile clujene trebuie sa dea un raspuns pana in octombrie. intre timp, GM negociaza in paralel pentru locatii in Brasov sau in Bulgaria.



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24