ZF Live

VIDEO ZF Live. Câţi bani face o curăţătorie de haine în Bucureşti. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 13 septembrie cu Mircea Simionescu, antreprenor la curăţătoria La Umeraş

Autor: Octavian Calei, Cristian Hostiuc

13.09.2013, 15:12 1212

Curăţătoria de haine „La Umeraş” a început să funcţioneze în luna februarie în urma unei investiţii de 35.000 de euro, bani luaţi cu împrumut de la prieteni, a spus Mircea Simionescu, fondatorul firmei, prezent la emisiunea de business ZF Live de vineri, 13 septembrie, transmisă de luni până vineri de la ora 12:00 pe live.zf.ro.

„În primele două săptămâni am avut o medie de 2-3 clienţi pe zi. În septembrie am ajuns la 15-20 de clienţi pe zi care cheltuie în medie 20 de lei pentru serviciile noastre”, a spus Simionescu.

Cu un venit mediu de 75 de euro pe zi, afacerea lui Simionescu funcţionează încă pe minus, el estimând că "break even-ul" îl va atinge atunci când veniturile vor ajunge la 160 de euro pe zi.

„Este greu pentru că la început lucrez pentru chirie. Plătesc 850 de euro pe lună într-o zonă periferică din Bucureşti”, a spus Simionescu. El estimează că primul milion de lei îl va face peste 2-3 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO