ZF Live

VIDEO ZF Live. A început cu 200 de dolari, vânzând dozatoare de suc şi maşini de îngheţată. Acum are un business de 25 de milioane de euro. Urmăriţi înregistrarea ZF Live de joi, 5 decembrie, cu Daniel Mocanu, Daas

05.12.2013, 14:01 2664

Daniel Mocanu a intrat în business acum două decenii şi la început vindea dozatoare de suc şi maşini de îngheţată, un business pentru care marja de profit ajungea şi la 75%. Astăzi antreprenorul utilează hipermarketuri, supermarketuri, cantine şi bucătării de restaurante, un business de 25 mil. euro.

La 25 de ani Daniel Mocanu absolvea Facul­tatea de Auto­vehicule Rutiere şi după un an în care a lucrat pentru furnizorul de echipamente HoReCa Fresco a simţit poten­ţia­lul pieţei şi a decis să pornească la drum un busi­ness propriu. A început cu o investiţie de 200 de dolari să vândă în Plo­ieşti, Iaşi şi Craiova dozatoare de suc, aparate de îngheţată şi lăzi frigorifice pe care le cumpăra de la un furnizor prezent pe piaţa locală. În Ploieşti businessul era administrat de el şi familia sa, în timp ce în Iaşi şi Craiova lucra cu mai mulţi prieteni.

Daniel Mocanu a fost invitat în emisiunea ZF Live de joi, 5 decembrie, unde a vorbit despre “farmecul începutului din anii 90”, dar şi despre Daas, business-ul care a ajuns astăzi la 25 milioane de euro.

 

Citiţi aici un story despre Daniel Mocanu, antreprenorul care a adus occidentul în România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Urmează ZF Bankers Summit'24