ZF Live

ZF Live. Liviu Popescu, coproprietar, Fratelli şi cofondator, RO-Wine: Vor fi peste 150 de crame româneşti şi internaţionale la ediţia de primăvară a Festivalului de Vin RO-Wine. Ne aşteptăm să avem în jur de 6.000 de vizitatori

Liviu Popescu, coproprietar, Fratelli şi cofondator al Festivalului de vin RO-Wine

Liviu Popescu, coproprietar, Fratelli şi cofondator al Festivalului de vin RO-Wine

Autor: Alexandra Matei

23.05.2024, 00:05 265

RO-Wine va începe vineri, 24 mai şi va avea loc pe tot parcursul weekendului  Festivalul de vin este destinat atât jucătorilor din HoReCa, cât şi publicului larg ♦ Preţul unui bilet este 120 de lei pe zi.

La ediţia din această primăvară a festivalu­lui de vin RO-Wine, care va avea loc în weekendul acesta, vor participa peste 150 de crame româ­neşti şi internaţionale, după cum spune Liviu Popescu, coproprietar, Fratelli şi cofondator al festivalului de vin. Cei circa 6.000 de vizitatori care sunt aşteptaţi în weekend la RO-Wine vor putea degusta vinuri din 15 ţări.

„Este al optulea an în care organizăm Festivalul de Vin RO-Wine, iar ediţia aceasta este cea de-a 21-a. Ceea ce ne-am propus acum opt ani de zile, când am testat acest festival, este peste aşteptări. Noi am crescut odată cu piaţa de vin din România. Anul acesta vor fi peste 150 de crame – 60 de crame româneşti şi din Republica Moldova şi restul internaţionale. La prima ediţie am avut 42 de crame“, a spus Liviu Popescu în timpul emisiunii online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24