ZF News

Italienii de la Savini Due investesc 2 mil. euro în fabrica din Sebeş

Italienii de la Savini Due investesc 2 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

08.03.2015, 12:41 735
Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, va investi în acest an 2 mil. euro în creşterea capacităţii de producţie. Proiectul face parte dintr-un program mai amplu de investiţii, de aproximativ 5 mil. euro, demarat în urmă cu aproximativ doi ani.
 
„În a doua parte a acestui an vom investi 2 milioane de euro în spaţii de producţie şi utilaje în vederea creşterii capacităţii şi lansării pe piaţă a unor noi colecţii de produse. Prin această investiţie, continuăm programul de creştere şi dez­voltare demarat în 2013“, a declarat pentru ZF Transil­vania Piersante Savini, general manager al Savini Due.
 
Italienii au finalizat anul trecut o investiţie de peste 3 mil. euro în construirea unei hale de producţie, a unui nou sediu administrativ, precum şi în re­teh­no­logizarea întregii fabrici. Pro­gramul de investiţii  este sus­ţinut atât din fonduri proprii, cât şi print-o finanţare de la BRD şi UniCredit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO