Business Construct

Savini Due ar putea trimite mobilier de baie produs la Sebeş în magazine din Franţa şi Germania

Savini Due ar putea trimite mobilier de baie produs la...

Autor: Laurentiu Cotu

28.10.2014, 00:04 878
Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri de 54 mil. lei (peste 12 mil. euro), în creştere cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Bugetul producătorului pentru acest an a fost construit de altfel pe o creştere de 8% faţă de cele 14 mil. euro raportate în 2013.
 
„Pentru a menţine creşterea afacerilor a fost nevoie să sacrificăm profitul pentru oferte promoţionale şi investiţii în tehnologie. Cred că această strategie ne va ajuta să avem rezultate foarte bune pe o perioadă îndelungată“, a declarat Piersante Savini, general manager al Savini Due.
 
Compania produce articole de mobilier pentru baie, dulăpioare suspendate, diferite tipuri de oglinzi, accesorii pentru mobilier şi suporturi pentru chiuvetă. Principalii clienţi ai italienilor sunt reţelele de bricolaj Ambient, Dedeman, Baumax, Leroy Merlin, Hornbach, Praktiker sau Romstal.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO