Zf TV

VIDEO. Gicu Firu, corporate brokers manager la Signal Iduna: Sunt companii din energie, de stat şi private, care au cumpărat servicii de asigurare

Autor: Alexandru Matei

06.03.2012, 13:33 205

Liberalizarea preţurilor şi investiţiile în energia regenerabilă au fost principalele subiecte de discuţie la Power Summit '12, eveniment organizat pe 28 şi 29 februarie de Ziarul Financiar şi la care au participat cele mai importante nume ale industriei de energie din România. Oficialii marilor grupuri străine cu operaţiuni pe piaţa locală au atras atenţia că România riscă să piardă investiţii importante dacă piaţa de energie nu va fi liberalizată, cu preţul unor costuri mai mari pentru populaţie şi cu riscul de a ajunge importator de energie dacă nu va obţine fondurile necesare pentru a finanţa investiţiile în tehnologie.

Gicu Firu, corporate brokers manager la Signal Iduna

Avem parteneriate cu 350 de clinici medicale din toată ţara. Având în vedere industria petrolieră, răspundem provocărilor care apar în condiţiile unor operaţiuni în zone izolate. Noi identificăm medici privaţi în acele zone. Plătim direct furnizorul de servicii.

Sunt companii din energie, de stat şi private, care au cumpărat servicii de asigurare. Suntem în acest moment în proces de negociere privind achiziţia de servicii de asigurări cu mai multe companii din energie.

Dacă un angajat merge la doctor prin call-center, nu mai merge după ureche, ci ajunge direct la specialist.

Costurile în acest moment la stat pentru un set de analize sunt mai mari decât în sistemul privat.

Stresul afectează atât angajaţii din bănci, cât şi pe cei din energie. Temerea de a pierde locul de muncă afectează în aceeaşi măsură ambele sectoare.

Exploziile din nordul ţării, cele consecutive din acel club, au pus în pericol atât viaţa celor din club, cât şi viaţa angajaţilor de la firma de gaz. Din punct de vedere al prevenţiei, noi nu putem face nimic, însă asigurarea privată de sănătate permite accesul în clinicile private de sănătate. Avem indemnizaţii pentru intervenţiile chirurgicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO