Ziarul de Duminică

Bonsai şi pietre vii la Muzeul de Geologie

Bonsai şi pietre vii la Muzeul de Geologie
01.09.2010, 18:43 70

Cine nu a auzit despre tehnica bonsai? Sau câţi dintre noi nu amîncercat să creştem un astfel de pomişor? În schimb, de suiseki auauzit doar puţini.
Suiseki face parte din categoria artelor tradiţionale japoneze -alături de bonsai, bonkei şi bonseki - şi desemnează «artaaranjării pietrelor».
Pentru a vedea adevărate opere de artă realizate prin îmbinareatehnicii bonsai cu suiseki, sunteţi invitaţi la expoziţia temporarăcu vânzare "Bonsai şi pietre vii...", deschisă la Muzeul Naţionalde Geologie, sub patronajul Institutului Geologic alRomâniei.
Expoziţia, semnată de Lucian Radu Rusu şi Paul Vlad, va putea fivizitată până pe 30 septembrie, in intervalul orar 10.00-18.00(ultima intrare, 17.30).
Cei care vor să se iniţieze în tehnicile bonsai şi suiseki potparticipa la workshop-ul organizat la Muzeul Naţional de Geologieîn ziua de 4 septembrie, ora 10.30. Informaţii suplimentare se potobţine la numărul de telefon 021/212.89.52.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO