Ziarul de Duminică

Noaptea Albă a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012

Noaptea Albă a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012

Autor: Ziarul de Duminica

13.07.2012, 00:08 622

Pe 14 iulie, aveti ocazia de a descoperi esenta Bucurestiului cool, acea parte a orasului care nu e de gasit in Centrul Istoric, dimpotriva: coolhunterii plimbareti ai organizatorilor (Raluk.ro) stiu pe unde sunt pitite localurile cele mai de soi si, pe 14 iulie, sunteti invitati sa deveniti coolhunteri pentru o noapte! Veti vizita cele mai cool localuri si veti primi la fiecare popas cate un preparat (bautura sau mancare) gratuit, cel mai bun din meniul localului respectiv!

Pe 14 iulie, de la 22:00, cele mai cool localuri din Capitala (cafenele, ceainarii, baruri, restaurante) vor sta deschise - pentru insomniaci, gurmanzi, hedonisti si connoisseur-i ai Bucurestiului cool.

Harta Bucurestiului a fost impartita pe trei zone mari: Floreasca-Dorobanti, Victoriei-Lahovari si Mosilor-Foisorul de Foc. Localurile participante vor oferi un item din meniu gratuit participantilor la KoolHunt, care vor primi si o stampila in fiecare local. Daca aveti cel putin o stampila (deci ati vizitat cel putin un local), veti putea intra la Marele Party Final din Madame Pogany, care va incepe de la ora 1 a.m. Aici vor fi organizate concursuri in care vor fi automat inscrisi participantii care au acumulat un anumit numar de stampile (la fiecare 5 stampile acumulate, creste nivelul si premiul oferit).

Pentru detalii, program si harta localurilor participante, puteti accesa http://koolhunt.raluk.ro/

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO