Schimbări în conducerea Raiffeisen Bank România

Bogdan Popa preia conducerea diviziei Operaţiuni şi IT, după plecarea lui Carl Rossey. Mihail Ion va fi noul CFO

16 mar 2017 Autor: Claudia Medrega

Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank l-a nominalizat pe Bogdan Popa să preia conducerea diviziei Operaţiuni şi IT, în timp ce Mihail Ion va fi noul CFO (Chief Financial Officer ) al Raiffeisen Bank.

Schimbările în conducerea băncii vin după plecarea lui Carl Rossey din poziţia de vicepreşedinte al Diviziei Operaţiuni şi IT.

Până acum Bogdan Popa a fost CFO şi a condus divizia de Control Financiar şi Contabilitate, iar Mihail Ion a fost director executiv pentru corporaţii medii şi sector public, potrivit informaţiilor transmise de Raiffeisen România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
it
, operatiuni
, conducere
, preluare
, raiffeisen
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide