Business Hi-Tech

Brokerii au început să le scrie clienţilor retail despre oferta Digi: preţul per acţiune: 56 de lei; achiziţia minimă - 50 de titluri; discount - 7% în primele 5 zile

Brokerii au început să le scrie clienţilor retail...

Autor: Adrian Seceleanu

27.04.2017, 10:23 2727

Intermediarii ofertei de listare la bursă ai companiei de cablu RCS&RDS au început să le scrie clienţilor de retail pentru a le prezenta detaliile ofertei, în condiţiile în care ieri seară Digi Communiocations NV, compania mamă a operatorului de comunicaţii, a publicat prospectul emisiunii.

Achiziţia minimă pentru clienţii de retail este de 2.800 de lei, iar cei care se decid în primele 5 zile pot primi un discount de 7%, conform datelor din prospect şi a informaţiilor transmise de brokeri.

Preţul de subscriere pentru clienţii de retail este de 56 de lei, iar discountul acordat este de 7% în primele 5 zile, şi de 3% în ziua 6, 7 şi 8. Cantitatea minimă de subscriere este de 50 acţiuni.

Alocarea este garantată pe principiul “primul venit - primul servit" pentru un număr de 267 acţiuni / investitor în limita unui număr total de acţiuni oferite de 534.000 de acţiuni.

Investitorii retail vor subscrie acţiunile la preţul de 56 de lei şi vor primi înapoi o diferenţă de bani în funcţie de preţul final, care va fi stabilit în urma negocierilor susţinute de investitorii instituţionali.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO