Companii

Remus Borza vine la ZF Pharma Summit ’14

Remus Borza. Mediafax Foto

Remus Borza. Mediafax Foto

Autor: Ioana David

23.09.2014, 00:04 363

Avocatul Remus Borza, preşe­din­tele grupului Polisano, vine la ZF Pharma Summit ’14, evenimentul care va avea loc pe 29 şi 30 septembrie. Borza, care la finalul lunii august a fost numit la conducerea Polisano, un grup cu afaceri de peste 400 mil. euro, îi va avea alături la ZF Pharma Summit ’14 pe ma­nagerii celor mai mari companii din grup.

Astfel, Octavian Iacob, directorul general al distribuitorului Polisano, Tudor Iureş, directorul general al fabricii Polipharma Industrie şi Victor Costache, direc­torul medical al Spitalului European Polisano din Sibiu, vor discuta despre planurile de dez­vol­tare ale Polisano în domeniul în care acti­vează şi vor analiza contextul actual de piaţă.

Distribuitorul Polisano este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil locală, cu afaceri de peste 330 mil. euro anul trecut. Polipharma Industries este o fabrică de medi­ca­mente care se în­tin­de pe o suprafaţă de 33.000 de metri pă­traţi şi reprezintă unul dintre puţinele pro­iecte ridicate de la zero după anul 2000 în pro­ducţie. Spi­ta­lul Euro­pean Po­li­sano din Sibiu a fost des­chis anul tre­cut, într-o pe­rioa­dă în care puţine inves­tiţii au fost fi­nali­zate.

Polisano este sin­gurul grup din să­nătate care are o activitate in­tegrată, fiind prezent atât în producţie, cât şi în distribuţie, retail şi servicii medicale (din grup mai fac parte însă şi alte firme).

ZF Pharma Summit a ajuns la a treia ediţie şi îi va aduce la aceeaşi masă, ca şi până acum, pe cei mai mari jucători de pe piaţa de servicii medicale private, din sec­torul medicamentelor, autorităţile, dar şi medici şi farmacişti.

ZF Pharma Summit ’14 va avea loc pe 29 şi 30 septembrie. Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina evenimentului http://evenimente.zf.ro/eveniment zf pharma summit’14

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO