Auto

CJ Botoşani investeşte 8 mil. euro în modernizarea a 10 km de drum judeţean

CJ Botoşani investeşte 8 mil. euro în modernizarea a...

Autor: Laurentiu Cotu

28.09.2023, 17:42 351

Consiliul Judeţean Botoşani, prin Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP), a scos la licitaţie execuţia lucrărilor de modernizare a DJ 291D, Oroftiana - Baranca-Bajura, un sector de drum judeţean de 10 km, investiţia fiind de peste 40 mil. lei (8 mil. de euro), din care 10 mil. lei (2 mil. euro) reprezintă finanţarea guvernamentală.

’’Judeţul are nevoie de investiţii în infrastructură, iar Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny reprezintă o soluţie pentru realizarea acestora. Este un drum important, paralel cu Prutul, care uneşte unele dintre cele mai nordice localităţi ale ţării şi sper ca modernizarea lui să aducă noi oportunităţi de dezvoltare a zonei. Doar prin intermediul programului Anghel Saligny modernizăm 40 de kilometri de drumuri judeţene care, în acest moment, sunt de piatră.”, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, într-un comunicat de presă. Companiile interesate de licitaţia demarată prin intermediul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani vor putea depune oferte până pe data de 30 octombrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO