Bănci și Asigurări

Autovit.ro şi Cetelem permit cumpărarea unei maşini noi sau second-hand prin credit de nevoi personale de până la 225.000 lei, fără garanţii

Autovit.ro şi Cetelem permit cumpărarea unei maşini...

Autor: Mircea Nica

08.04.2022, 00:03 257

Autovit.ro în parteneriat cu Cetelem (BNP Paribas Personal Finance Sucursala Bucureşti) oferă posibilitatea accesării unui credit pentru achiziţionarea unei maşini noi sau second-hand, de până la 225.000 lei (45.000 de euro), fără garanţii, potrivit informaţiilor transmise într-un comunicat.

Potrivit datelor Cetelem, valoarea medie contractată de clienţi pentru un credit auto se ridică la circa 8.000 euro.

Creditul auto Cetelem, accesat prin intermediul platformei Autovit.ro, presupune avans şi comision de analiză zero şi rate fixe pe durata creditării.

Creditul este flexibil, adaptat bugetului, iar durata contractului este între 6 şi 60 de luni, cu posibilitate de închidere anticipată. Autoturismul se înmatriculează direct pe numele solicitantului creditului. Totodată, prin acest parteneriat, clienţii Autovit.ro pot accesa şi un card de credit care poate fi folosit pentru service auto sau pentru achiziţionarea de accesorii auto. Suma acordată şi rata lunară fixă sunt stabilite împreună cu clientul, în funcţie de bugetul şi nevoile acestuia. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO