Bănci și Asigurări

BRD s-a asociat cu firma italiană CRIF în crearea unei platforme prin care să dea mai multe credite pe retail

BRD s-a asociat cu firma italiană CRIF în crearea unei...

Autor: Claudia Medrega

01.09.2020, 00:04 397

BRD-SocGen, a treia bancă de pe piaţa locală după active, şi compania italiană CRIF au lan­sat o platformă optimizată de originare a cre­di­telor retail pentru a scurta timpul de apro­bare şi a creşte volumul împrumuturilor acor­da­te, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Obiectivul BRD este acela de a creşte volumul creditelor acordate clienţilor prin implementarea unui proces simplificat şi alegerea unei referinţe de înaltă calitate, recunoscută pe scară largă şi centrată pe client. Compania CRIF a fost selectată ca partener pentru implementarea unei aplicaţii end-to-end pentru persoane fizice şi companii mici, de la iniţierea şi până la punerea la dispoziţie a creditului. Platforma software, dezvoltată şi personalizată de CRIF, a permis BRD să-şi con­ducă procesul de originare a creditelor, spri­ji­nindu-i obiectivele de afaceri cu o abor­dare flexibilă şi scalabilă prin utilizarea unei suite de soluţii de decizie, strategii de risc şi procese de lucru uşor configurabile de către utilizatorii de afaceri“, a transmis ieri BRD.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO