Bănci și Asigurări

Exim Banca Românească lansează o platformă prin care oferă produse bancare 100% online

Exim Banca Românească lansează o platformă prin care...

Autor: Claudia Medrega

05.07.2023, 00:05 3215

Exim Banca Românească pune la dispoziţia persoanelor fizice o platformă online (www. e-bancamea.ro) prin care oferă acces facil, rapid şi sigur, 100% online, la un pachet complet de produse şi servicii: cont curent în lei, card de debit (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert şi Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSenţial, conform informaţiilor transmise de bancă. 

La finalul procesului, clientul intră în posesia contractului semnat digital, a credenţialelor de acces la soluţia de Internet Banking, iar, ulterior primeşte prin poştă cardul de debit premium, MasterCard Gold. Utilizatorii care accesează platforma online a băncii şi aplică pentru pachetul eSenţial beneficiază de comisioane zero pentru serviciile incluse în pachet - deschiderea şi administrarea lunară a contului curent în lei, administrarea cardului de debit, retragerea de numerar de la orice bancomat, administrarea serviciului Internet Banking şi activarea serviciului SMS Alert. 

În plus, după înrolarea online şi obţinerea pachetului eSenţial, clientul poate beneficia şi de alte avantaje la accesarea produselor şi serviciilor Exim Banca Românească precum reduceri de dobândă pentru o serie de produse de creditare şi comision de administrare zero pentru conturile curente în valută asociate Pachetului eSenţial. Exim Banca Românească operează o reţea naţională de distribuţie de 83 de sucursale şi 26 de centre de afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, reţea care îi permite să fie aproape de clientela de retail şi corporate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO