Bănci și Asigurări

Mădălin Roşu, membru în boardul Omniasig, şi-a lansat cartea „Daunele în asigurările auto“

Mădălin Roşu, membru în boardul Omniasig, şi-a...

Autor: Anelis Baciu

21.03.2019, 00:00 252

Mădălin Roşu, preşedinte al Biroului Asigurătorilor Auto (BAAR) şi membru în boardul Omniasig, şi-a lansat marţi cartea „Daunele în asigurările auto“, care se vrea a fi un manual, un ghid pentru specialiştii din domeniu. 

„Daunele în asigurările auto“ este primul proiect al lui Mădălin Roşu, un executiv cu peste 20 de ani de experienţă în asigurări şi în managementul daunelor auto. „Cartea este mai mult un manual, un ghid pentru noi toţi, şi clientul o poate citi destul de usor. Şi cel mai interesant este că, în final, este despre oameni. Nu cred în roboţi, deşi încep uşor-usor să intre în activitate. Am stat de multe ori şi am analizat activitatea colegilor din daune, KPI-urile lor, ascensiunile, provocările, eşecurile şi modul în care au interacţionat cu ceilalţi. Am reuşit să concluzionez că inspectorul de daună nu este un simplu inginer, ci este un complex, o structură unică, pentru că el trebuie să integreze cunoştiinţe din mai multe domenii, să aibă o carismă anume, şi în final, să inspire încredere şi profesionalism. (...) Acest mic volum de daune în asigurări este o carte scrisă în cea mai tulbure perioadă din istoria asigurărilor din România. Îmi doresc să fie primul volum din ceea ce va urma şi anume descrierea activităţii de daune pe aproape fiecare ramură importantă din activitatea unei companii de asigurare“, a spus Mădălin Roşu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO