Bănci și Asigurări

Peste 5000 de solicitări, la o lună de la lansare, pentru cardul de credit al AXI Finance IFN

Peste 5000 de solicitări, la o lună de la lansare,...

Autor: Mona Scarisoreanu

14.03.2017, 18:21 3535

Mai mult de 1.600 de solicitări au fost deja aprobate şi peste 1.000 carduri au ajuns deja la clienţi, a anunţat AXI Finance IFN S.A., recent intrat pe piaţa din România, se arată într-un comunicat al instituţiei financiare.

AXI este un card de credit fără comisioane de emitere sau de administrare şi fără comisioane aplicabile tranzacţiilor efectuate pe piaţa locală, inclusiv la bancomatele din România. Compania consideră că interesul de care se bucură produsul său se explică prin procedura simplificată de solicitare la distanţă a cardului, ce se poate realiza telefonic sau online, fără a completa prealabil un formular.

Acest produs este deja cunoscut pe piaţa din Bulgaria sub denumirea de White Card, unde are peste 60.000 de utilizatori activi, numărul acestora continuând să crească.

AXI Finance este divizia internaţională a companiei bulgare Access Finance Ltd., care iese în premieră pe piaţa internaţională odată cu lansarea din România, la distanţă de numai câteva luni de la anunţul extinderii companiei în afara graniţelor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO