Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank are 300 mil. euro pentru IMM-uri de la Fondul European de Investiţii

Raiffeisen Bank are 300 mil. euro pentru IMM-uri de la...

Autor: Mediafax

12.05.2017, 00:05 532
Raiffeisen Bank a semnat un acord cu Fondul European de Investiţii în baza căruia va acorda credite în valoare de până la 300 milioane euro companiilor mici şi mijlocii (IMM) pentru finanţarea activităţii curente sau a investiţiilor, pe termen mediu şi lung.
 
„Noile acorduri vor permite unui număr de peste 2.000 de companii româneşti să beneficieze de condiţii de fi­nan­ţare extrem de avantajoase - dobânzi atractive şi ce­rinţe reduse de garanţii“, a declarat Steven van Groningen, preşedintele Raiffeisen Bank.
 
Creditele IMM cu garanţii FEI vor fi acordate în lei, pentru finanţarea investiţiilor, acoperirea nevoilor de ca­pital de lucru, pentru consolidarea sau pentru dezvoltarea ac­tivităţii (de exemplu achiziţia de materie prima, semifab­ricate şi stocuri, cheltuieli cu forţă de muncă, creanţe comerciale, utilităţi etc). Garanţiile FEI acoperă 60%, din valoarea creditului.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO